mandag den 30. august 2010

Når jeg dør....


Ovenpå en gammel ven´s selvmord (43 år gammel), min far´s død(66 år gammel) og 2 arbejdskollegaer som er har fået en hjerneblødning inden for 1 måned(og alt sammen er sket inden for små 2 måneder!!), har jeg reflekteret lidt over hvad der mon skal ske når det er min tur.
Jeg er ateist(har ingen tro), ikke døbt-konfimeret- ej heller medlem af folkekirken, så hvad skal der ske med mig når jeg dør??
Jeg har fundet ud af at det vil koste min efterladte ca 8000kr at "leje" kirken hvis jeg skal bisættes derfra(jep, jeg vil brændes! Gerne i en ovn min mand har bygget). Hvis nu vi siger at de ikke vil leje kirken/præsten, så bliver det fra et kapel af en slags jeg bliver sendt afsted på den sidste rejse.
Men det finder de vel selv ud af til den tid?
Næ, noget andet er hvilken fest det skal være? Skal der være stille og gråd, eller skal der larmes og grædes lidt imellem grinene? JA TAK til det sidste. Jeg var her, mindes for pokker det, skid på hvad "man kan og ikke kan, og hvad der er normalt", jeg er ikke normal, og sådan skal den sidste tur sgu heller ikke være.
Min "drømmebisættelse" (kan man sige det??), er at det bliver en ordenlig fest.
Ser gerne at der er et par sange: "My way" med Sinetra, "Hallaluja" fremført af veninde Anna, "becaurse you loved me"(til min mand) med Dion, og så evt bære mig ud i bilen til AC/DC "highway too hell.
Få fat i en stodder præst af en slags, mindes hvor åndsvag jeg var, grin og snøft, og er der en som fyrer op i en joint, får jeg heller ikke ondt i røven af det.
Bare i lover mig at der ikke er noget gud´s ord, men at alle som har lyst til at sige et par ord godt/skidt, får lov.
Når bilen er kørt med mig, vil i så for alt i verden ikke tage et sted hen og give den gas. Drik jer i hegnet, fest, elsk og lev, og lov hinaden at i vil hjælpes med at passe det lille sted jeg bliver sendt til hvile(så der ikke kun er en som hænger på det!).
Men fremfor alt, så lov mig at passe godt på min mand, børn og børnebørn, og når i tænker på mig, så smil istedet for at græde.

Det er sådan jeg godt kunne tænke mig at det bliver(og hvis jeg ikke får min vilje når tiden kommer, så kommer jeg sgu tilbage og hjemsøger jeg alle!!!) ;)

Tænksomme tanker
Chilli

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hejsa! Jeg har også for nyligt gjort mig tanker om min sidste rejse - også pga. et dødsfald. Jeg tænker, at det skal være en fest, for jeg er livsnyder, men dog har jeg ikke noget imod en præst, Guds ord og salmer (men jeg ved stadigvæk ikke om jeg rent faktisk er et kristent menneske... Det er mindre vigtigt for mig).

Chilli sagde ...

Og derfor er jeg glad for at bo i DK, hvor vi selv bestemmer hvad der skal ske. Btw- tillykke med din fine cykel ;)