fredag den 18. juni 2010

Bygge"mand" chilli


Har mig en fridag idag, og kan selvfølgelig ikke sove længe, selvom at det var planen. Men så kan jeg da bare udnytte tiden til noget konstruktivt, så jeg er igang med at indhente div tilbud fra håndværkere, til vores (forhåbligt!) kommende hus.

Der er en mulig køber til lejligheden, og hun skal give endelig svar idag, så hvis alt går som jeg satser på, så kan vi skrive under på huset i næste uge..

Så ventetiden idag bliver MEGET lang.
Derfor er det meget rart at være lidt på forkant med det hele, så det sidder jeg og roder med nu. Vi skal bla have nyt tag, og nye gulve med varme i hele huset, så jeg tror godt jeg ved hvad min ferie komme til at gå med, hvis det hele falder i hak(og det var mig som havde forsvoret at jeg nogensinde igen skulle sætte hus i stand, efter at have gjort det 4 gange før. Men hey- man har jo et standpunkt til man tager et nyt ;) )
(Pssttt- i det nye hus får jeg et walkinn closet på 20 kvm kun til tøj og sko.)

Nå må vidre i alle opgaverne.
Hold dig lækker.
Love Chilli

2 kommentarer:

Emma Lovise sagde ...

Okay Chilli, jeg er røvmisundelig nu! Walk -in på 20 kvm?! Det er nok ca. lige så stort som min stue/soveværelse...

Ha en god fredag ;)

Chilli sagde ...

Hello smukke.. Jep, det bliver et ordenligt walkinn jeg får mig der, og der er skabe på 3 af væggene, og så kommer der et STORT spejl op, nogle rør af en slags, så alle mine stiletter kan hænge synlig på en måde, plus en lille bænk så jeg bare kan sidde og se på alle mine fine ting. ;)
Det bedste i det hus bliver nu at hele øverste etage bliver VORES, ingen adgang for hunde, børn og gæster. Stort badeværelse med spa, STORT soveværelse med kæmpe seng med direkte adgang til walkinn.
Så lige nu krydser jeg fingere for at det hele falder på plads i løbet af dagen.

Hav en smuk dag.