søndag den 4. juli 2010

Lørdag..

Dagen startede med at jeg vågnede blidt (dvs ingen vækkeur og stress), og så gik den mod stranden. Manden havde pakket køletasken imens jeg luftede hunde, og da vi kørte var vi forbi bageren efter avisen og brød, og forbi en landevejsbod efter ærter( 4 poser!).

På standen var der 28 grader, men overskyet så det var til at holde ud. Vi fik det skønneste morgenmad, han havde endda købt friskpresset juice til mig, og husket at tage jordbær med. Det var bare så hyggeligt og romantantisk. Efter vi havde spist, blev der rullet sammen i en ske, og manden faldte i søvn i løbet af 1 minut( jeg kan tælle ned, så hurtigt går det). Jeg lå vågen og lyttede til havet, trak vejret dybt og tog roen til mig, og bare nød det. Min mand som sov op af mig, duften, lydene og øjeblikket. Lige nøjagtigt der, følte jeg så meget lykke at jeg var bange for at mit hjerte skulle briste. Det gjorde det heldigvis ikke, så da vi ikke gad mere, kørte vi i Silvan og så på ting til huset.
Satser på at få nøglen tirsdag, og så skal vi bare i gang hurtigst muligt. Så meget rart at være på forkant og have fundet de ting vi gerne vil have.

Hav en smuk søndag, nyd livet.

xoxo Chilli

1 kommentar:

Emma Lovise sagde ...

Åh hvor smukt!

Også god søndag til dig!