lørdag den 26. marts 2011

Jow jow..

Gik en tur i det smukke vejr idag, og endte sjovt nok i Føtex( det har en tilpas gå afstand for mig), og manglede brød og frugt. I Føtex har de en Telenor biks, og det er der jeg er kunde. Da jeg gik derned, havde jeg et ø-råd med mig selv ang den der smarte Iphone, og blev enig med mig selv om at jeg måtte købe den hvis de havde den hjemme( plus jeg godt må forkæle mig selv lidt lige for tiden), og sjovt nok havde de LIGE fået 3 stk ind af døren. Det var et tegn, så nu er jeg ejer af sådan en satan. Jeg kan allerede se at den er rigtigt RIGTIGT smart..
Feks har jeg hentet en app, så jeg kan følge med i alt vedr F1(ret relavant når nu vi skal ned og se det til sommer, og sæsonstarten gik idag), og jeg har hentet en app hvor man kan falde i søvn til noget vand og fuglefløjt( ret smart, da der er så skide stille når manden ikke er hjemme, og jeg falder bedst i søvn til baggrundsstøj).
Så nu er jeg "ned med de fede" , totalt street, og føler mig mægtigt hip.....
Hav en skøn Lørdag aften.
Xo Chilli

3 kommentarer:

Tina sagde ...

Sejt! Tillykke med den SMARTE telefon ;-)

Chilli sagde ...

Hej Tina.
Mange tak, men den er sgu i stykker, så har lige indlevert den :( Jeg har ikke gjort noget forkert, men højtaleren i den dur ikke, så kan ikke høre noget når folk ringer til mig. Øv- der går et par uger før jeg får den igen( eller en helt ny).
Hav en god dag.
Smil Chilli

Tina sagde ...

Åh det problem havde min veninde også kort efter hun havde købt den - dårlig stil altså!!
Håber du snart får den tilbage!

Rigtig god tirsdag!

Kram!