fredag den 12. marts 2010

Miss youJeg kender en ,som kender en ,som har en kusine ,som har en veninde(eller noget..)

Den her kvinde har en søn som hun ikke har set i 6 år. SEKS år!!!! (Drengen er idag 17 år). Og han er savnet hver eneste f*cking dag. "Jamen hvorfor har hun da ikke set sin søn", spørger du nok? "Er hun narkoman, dranker eller måske kriminel?" Niks nein hell no, ingen af delene. Hun fik "bare" et barn med den forkerte.. Uden at gå i detaljer vil jeg nøjes med at kalde den her exmand for "psyko".. Så kan man jo selv tænke sig til hvorfor, men lad mig sige så meget at nogle gange overgår virkeligheden fantasien.

Nå tilbage til sønnen.. Som loven er i Dk pt, så har børn medbestemmelse i hvor de vil være (ved en skilsmisse mellem mor og far) fra de er 10 år, og så bliver de lyttet til. Når de er 12 år bestemmer de selv hvis ikke statsamtet finder noget som skulle tale imod barnet´s ønske.

Den her dreng´s (og hans storesøster, men det er en helt anden historie!) mor og far var igennem en meget grim skilsmisse, og psyko ville ikke give slip på konen. Konen flyttede til en anden by og gik ned med en depression pga 9 år med psyko, og lod børnene blive hos psyko, så de kunne forsætte i deres skole, fritids ting og i deres vante omgivelser, så skilsmissen blev så smertefri for dem som muligt. BIG MISTAKE!

Pludselig var konen ikke god nok til børnene (selvom hun havde opfostreret selv, da psyko havde travlt med sin karriere), hun havde nogle "skadelige" venner, hun havde det forkerte job (begyndte at strippe. Den historie kommer en anden god gang!), og lige meget hvad var det bare ikke godt nok.
Psyko fandt hurtigt en ny kvinde, konen forblev single et stykke tid.
Men da de mødes på amtet fordi psyko ville tage konen´s samværsret fra konen, blev det stillet helt forkert op. Psyko kørte i stor Mercedes, boede i stor hus med pool, havde kone og styr på pisset. Konen var stripper, med "uheldige" bekendskaber(hvem kan iøvrigt bedømme hvad for nogle bekendskaber der er heldige og uheldige? Findes der en facitliste???).

Det endte med at konen gik grædende derfra, og syntes at sagsbehandleren havde skelnet mere til ussel mammon end på børnenes tarv.

Pludselig kunne børnene ikke komme når det var aftalt, de skulle en hel masse andet, og når de endelig kom havde psyko hjernevasket dem. Når de kom hjem til psyko igen blev de forhørt om hvad de havde lavet hos mor, hvem der havde været der osv. Det var utroligt hårdt og opslidende for de her stakkels børn, og samkvem et gled mere og mere ud, da konen ikke ville belaste børnene mere end højst nødvendigt.

Et par måneder før sønnen bliver 11 år har han været hos sin mor en weekend(Storesøster måtte ikke komme med for psyko, da hun ikke havde opført sig ordenligt og havde stuearrest), og mor siger til søn på vej hjem i bilen, at hun har på fornemmelsen at det varer længe før de ses igen, da det hele spidser mere og mere til, og at hun tror at børnene har brug for lidt ro..
Desværre viser det sig at hun får ret, og som tidligere nævnt så er det 6 år siden konen har set sønnen(storesøster er en anden historie, som kommer en dag).

Konen har prøvet ALT, har brugt ufatteligt mange penge på advokater, spildt mange timer på amtet hvor psyko ikke dukkede op, og til sidst fik konens advokat fat i psyko, og han gik med til at sønnen ville møde op på amtet og fortælle hvad han ville.
Resultatet af det møde gik bestemt ikke til konens fordel, da sønnen på det tidspunkt var blevet 12 år, og derfor selv bestemte.Han sad derinde og sagde at hans mor var død for ham og han havde en ny mor, og han ikke ville se sin rigtige mor, da hun ikke var en god mor(hvorfor han sagde sådan vides ikke, men mon ikke det er psyko´s ord som blev brugt i sønnens mund?).
Og sådan blev det, konen kunne INTET gøre når sønnen havde sagt sådan.
Konen har med jævne mellemrum prøvet at få kontakt, sendt breve, kørt ud i kirken hvor sønnen skulle konfirmeres og lagt et telegram tidligt om morgenen, skrevet til ham på Facebook osv, men ingen respons.

Konen håber stadig at han dukker op en dag, og vil have en forklaring på hvorfor han intet har hørt i alle de år, og så er det jo godt at konen har 2 store ringbind med kopier af breve, advokat breve, grimme breve fra psyko og uddrag af hvad sønnen selv havde siddet og sagt den dag på amtet.

Men indtil den dag kommer (for det gør den, det SKAL den!!!), så er han savnet dybt.

Love Chilli

Ingen kommentarer: