tirsdag den 2. marts 2010

Modebørs

Lørdag stod den på "Modebørs" på NOrdkraft i AA.. Jeg var derinde lidt i kl 9 (Var så heldig at manden kørte mig og hjalp med at slæbe ind, selv om han var kommet hjem kl 3.30 efter hyggebesøg hos sin bror).
Fik pakket det mest vigtige ud , hængt op, og stillet op. Kl 10 kom kunderne, og jeg syntes at der var mange.. En gennemgående sætning jeg hørte mange (10!) gange var at jeg var den som havde det fedeste tøj mm ud af de ca 40 stande som var derinde.
Jeg solgte ikke så meget som jeg gerne ville, men det var ok. En veninde om lige med lidt at hendes ting som jeg gerne lige måtte prøve at sælge, og det lykkes også for mig at lave lidt mønt til hende.
Manden kom igen og hjalp med at pakke ned, og så stod den på junkfood på kinisergrillen, før jeg gik kold på sofaen(har jo en ny lang dag imorgen).
Jeg holdte mig meget i skindet, så det blev kun til et par småting(ikke fordi jeg ikke kunne bruge noget, men havde lovet mig selv ikke at shoppe!!).
Flasher billeder under: Ny indkøb ;)

Love Chilli

En dejlig dag, men jeg var godt nok træt om aftenen(Mon det har noget at gøre med at jeg blev vækket natten før, fordi der var EN som havde lyst til lasange?).

Ingen kommentarer: